Kamere snimile napad na Podgoričanina, svjedoka nema

Policija i podgoričko tužilaštvo pokušavaju da identifikuju trojicu muškaraca koji su pretukli I. R.

24642 pregleda 52 reakcija 9 komentar(a)
Napadnut u podne, u Podgorici (ilustracija), Foto: Shutterstock
Napadnut u podne, u Podgorici (ilustracija), Foto: Shutterstock

Policija i podgoričko Osnovno državno tužilaštvo pokušavaju da otkriju identitet trojice muškaraca koji su presreli i pretukli Podgoričanina I. R. (61) nanoseći mu povrede.

To su “Vijestima” nezvanično saopštili iz Uprave policije, pojasnivši da je šezdesetjednogodišnjak napadnut 28. avgusta oko podneva, u Podgorici.

“Dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Podgorica 28. avgusta u 11.55 sati prijavljeno je da su tri muške osobe presrele I. R. u Ulici Mila Radunovića, a potom fizički nasrnule na njega, nanoseći mu povrede. O događaju je obaviješten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem nalogu je izuzet video-nadzor i preduzete druge mjere i ranje u cilju rasvjetljavanja događaja”, kazali su “Vijestima” nezvanično.

Isti izvor objašnjava da je I. R. inspektorima koji su izašli na lice mjesta rekao da ne poznaje nijednog od napadača, i da ne zna zbog čega bi ga neko presreo i pretukao na ulcii.

“Nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć, I. R. je pristupio u prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, gdje je ponovio da su ga tukle tri njemu nepoznate osobe.”

Iz Uprave policije objašnjavaju da su po nalogu tužioca na snimcima sa nadzornih kamera tražili napadače i očevice, koji bi im, eventualno, mogli pomoći u rasvjetljavanju događaja.

“Nadzorne kamere zabilježile su napad i preduzimaju se sve mjere i radnje na identifikaciji i procesuiranju napadača. Utvrđeno je da nema očevidaca napada. Policijsko-tužilačke mjere i radnje u ovom predmetu se nastavljaju”, kazao je sagovornik iz UP.

Bonus video: