Tijelo Danilovgrađanina pronađeno u provaliji

"Nastradali se kretao iz pravca Nikšića, prema Podgorici i, iz za sada nepoznatih razloga, sletio je s puta. Nije bilo kontakta sa drugim vozilom, a istraga će pokazati šta se dogodilo"

49479 pregleda 6 komentar(a)
Pripadnici jedinice Službe zaštite i spasavanja na licu mjesta, Foto: Služba zaštite i spašavanja Nikšić
Pripadnici jedinice Službe zaštite i spasavanja na licu mjesta, Foto: Služba zaštite i spašavanja Nikšić

Policija je u mjestu Drenoštica pronašla beživotno tijelo Danilovgrađanina Đ. B. (45) čiji nestanak je porodica sinoć prijavila.

Kako je "Vijestima" nezvanično rečeno iz policije, njihovi službenici su, zajedno sa porodicom Danilovgrađanina, locirali mjesto gdje je sletio s puta i njegovo tijelo pronašli u provaliji dubokoj oko 300 do 400 metara po vertikali.

"Nastradali se kretao iz pravca Nikšića, prema Podgorici i, iz za sada nepoznatih razloga, sletio je s puta. Nije bilo kontakta sa drugim vozilom, a istraga će pokazati šta se dogodilo", rečeno je "Vijestima" nezvanično iz policije.

Nastradalog su izvukli vatrogasci-spasioci iz nikšićke Službe zaštite i spasavanja, a uviđaj će biti nastavljen sjutra.

"Vatrogasci spasioci su specijalističkim timovima po dojavi pretraživali liticu i strminu od mjesta slijetanja auta sa puta na vertikali oko 300 metara nadajući se da će naći i izvući povrijeđenog. Nazalost lice je smrtno stradalo", kazao je Slavko Tadić, komandir jedinice Službe zaštite i spasavanja.

Bonus video: