Pet osoba se sumnjiči za tešku krađu počinjenu u Baru, dvoje uhapšeno

Protiv trojice osumnjičenih podnijeta je krivična prijava

4215 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je u Baru uhapsila D.M. (23) i U.S. (26), dok je protiv V.R. (36), M.P. (18) i M.S. (18) podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krađu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije (UP), osumnjičeni su za krađu koja je izvršena 7. septembra u Baru.

"Dakle, D.M. je početkom septembra, po prethodnom dogovoru sa V.R. u više navrata obilazio područje Zelene pijace u Baru, gdje je planirano izvršenje krivičnog djela na štetu jednog lica. Tako je, kako se sumnja, U.S. 7. septembra oko 12.50 časova, po prethodom dogovoru, vozilom pokupio M.S. i M.P. nakon čega su se odvezli u Makedonsku ulicu gdje su vozilo i parkirali i na vozilu ostavili otvorene prozore. M.S. i M.P. su se zatim uputili u pravcu Zelene pijace, dok je U.S. boravio u jednom ugostiteljskom objektu dok je čekao izvršenje krivičnog djela od strane pomenutih", piše u saopštenju UP.

Dodaje se da su M.S. i M.P. nakon jednočasovnog osmatranja, oštećenom ukrali torbicu u kojoj se nalazilo 13.500 eura i 4.500 dolara koju su, nakon izvršenja, a po prethodnom dogovoru, ostavili u pomenutom parkiranom vozilu, na kojem su, po planu, bili otvoreni prozori.

"Nakon toga do vozila dolazi U.S. i odvozi se u pravcu Sutomora. Neposredni počinioci krivičnog djela M.S. i M.P. su se nakon izvršenja dali u bjekstvo", kazali su iz policije.

Bonus video: