URA: Lazović želi da se vlada što prije formira, da bi se zaustavila borba protiv organizovanog kriminala

"Možda će se i formirati Vlada po željama Zoran Lazovića, Ranka Ubovića i ostalih, ali jedno je sigurno, mafija više neće vladati Crnom Gorom", poručuje URA

15946 pregleda 28 reakcija 27 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Građanski pokret URA saopštio je da Zoran Lazović danas "jasno razotkrio sopstvene želje i namjere" da se nova vlada što prije formira, kako bi lider te stranke Dritan Abazović sa mjesta premijera "prestao da priređuju košmare crnogorskom podzemlju" i kako bi se zaustavila borba protiv organizovanog kriminala.

"Danas na suđenju u Osnovnom sudu u Ulcinju premijer Dritan Abazović našao se oči u oči sa ekipom iz Bemaksa, Rankom Ubovićem i Aleksandarom Mijajlovićem, advokatom Zoranom Piperovićem i Zoranom Lazovićem, po njihovoj prijavi preko koje pokušavaju da ućutkaju Abazovića u razotkrivanju njihovih kriminalnih radnji. Nakon završenog suđenja u izjavi za medije Zoran Lazović pored niza uvreda je optužio premijera Dritana Abazovića da sprečava formiranje nove Vlade. Zahvaljujemo se Zoranu Lazoviću što je time jasno razotkrio sopstvene želje i namjere da se nova Vlada što prije formira, kako bi Dritan Abazović sa mjesta premijera prestao da priređuju košmare crnogorskom podzemlju i kako bi se zaustavila borba protiv organizovanog kriminala", saopštila je URA.

Poručili su da "mafija više neće vladati" Crnom Gorom.

"Možda će se i formirati Vlada po željama Zoran Lazovića, Ranka Ubovića i ostalih, ali jedno je sigurno, mafija više neće vladati Crnom Gorom", zaključuju iz te stranke.

Bonus video: