Podgorica: Više osoba će krivično odgovarati zbog krađa

S.J. (43) se sumnjiči da je 21. septembra počinio tešku krađu, odnosno da je upotrebom podesnog sredstva provalio u jednu kuću i ukrao srebrni nakit. S.C. (40) je uhapšen zbog sumnje da je 30. septembra aukrao tri para patika iz butika "Đak sport"

3453 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Twitter/PolicijaCG
Ilustracija, Foto: Twitter/PolicijaCG

Službenici Regionlanog centra bezbjednosti „Centar“ rasvijetlili su 13 krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta iprocesuirali deset osumnjičenih.

S.J. (43) se sumnjiči da je 21. septembra počinio tešku krađu, odnosno da je upotrebom podesnog sredstva provalio u jednu kuću i ukrao srebrni nakit.

S.C. (40) je uhapšen zbog sumnje da je 30. septembra aukrao tri para patika iz butika "Đak sport".

S.M. (19) se sumnjiči daje 19. septembra ukrao električni trotinet.

D.Š. (32) se sumnjiči da je početkom septembra ukrao euro palete.

Policija je uhapsila S.A. (29) i S.M. (19) zbog sumnje da su fizički napali jednu osobu i na silu od njega uzeli tablet i novac.

Slobode je lišen i maloljetnik star 17 godina zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, a koje je izvršio na štetu jedne apoteke.

Krivična prijava u redovnom postupku podnijeta je protiv S.M. (19 ) koji se sumnjiči da je 26. septembra oteo mobilni telefon, koji je kasnije pronađen i vraćen vlasnici.

Protiv dva maloljetnika stara 17 godine policija je podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog izvršenih šest krivčnih djela teška krađa. Oni su, kako se sumnja, obijali vrata na pekarama, buticima i prodavnicama hrane

Bonus video: