Uhapšena jedna osoba zbog ulične prodaje heroina

Iz UP su saopštili da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.P. imao namjeru da oduzeti heroin stavi u ulični promet

6977 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Saradnjom šavničke i žabljačke policije uhapšen je M.P. (31) zbog sumnje da je neovlašćena proizvodio, držao i stavljao u promet heroin, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Službenici Stanice policije Šavnik i Stanice policije Žabljak su u subotu poslijepodnevnim časovima na Žabljaku kontrolisali autobus jednog prevoznika koji saobraća na putnom pravcu Nikšić – Šavnik – Žabljak – Pjevlja", navodi se u saopštenju UP.

Tom prilkom kod M.P. je pronađeno pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je heroin ukupne težine 11,5 grama.

"Nakon toga, pljevaljska policija je, po naredbi nadležnog suda, izvršila pretres stana i drugih prostrorije koje koristi ovo lice u Pljevljima, a tom prilikom je pronađeno pakovanje sa sadržajem parškaste materije bijele boje i 40 sjemenki marihuane", dodaje se.

Iz UP su saopštili da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.P. imao namjeru da oduzeti heroin stavi u ulični promet.

"O događaju je obavješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.P. liši slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", zaključuje se u saopštenju UP.

Bonus video: