Dvije osobe privedene zbog krađe poklopca i rešetke na autoputu Princeza Ksenija

Policija odmah reagovala po prijavi Monteputa i brzo identifikovala osumnjičene

22963 pregleda 27 reakcija 1 komentar(a)
Krađa poklopca i rešetke na autoputu, Foto: Screenshot
Krađa poklopca i rešetke na autoputu, Foto: Screenshot

Dvije osobe privedene su zbog krađe poklopca i rešetke na autoputu Princeza Ksenija.

Oni su privedeni na osnovu prijave kompanije Monteput.

"Osumnjičeni su skinuli poklopce revizionih okana na bankini i slivničke rešetke u rigoli neposredno uz samu ivicu kolovoza, čime su stvorili potencijalno opasnu situaciju za sve učesnike u saobraćaju na autoputu i napravili znatnu materijalnu štetu. Budući da je autoput opremljen video nadzorom osumnjičeni su snimljeni i u saradnji nadzornog tima i policije pronađeni i privedeni", saopšteno je iz Monteputa.

"Vijestima" je u Monteputu rečeno da je i vozilo koje su koristili osumnjičeni takođe ukradeno.

Podsjećaju da prema Zakonu o bezbjednosti u saobraćaju na putevima ugrožavanje saobraćaja se definiše kao postupanje učesnika u saobraćaju kojim se prouzrokuje opasna situacija koja može dovesti do saobraćajne nezgode.

"Policija je odmah reagovala po prijavi Monteputa i brzo identifikovala osumnjičene. Osumnjičeni su procesuirani nadležnom državnom organu. Podsjećamo da je bezbjednost na putevima od izuzetne važnosti za sve nas, i ovakvi incidenti ugrožavaju sve učesnike u saobraćaju", navodi se.

Iz Monteputa su pozvali građane da budu savjesni i svjesni obaveza prema bezbjednosti u saobraćaju, kao i da se pridržavaju zakona kako bi se očuvala bezbjednost svih učesnika u saobraćaju na našim putevima.

Bonus video: