Nikšić: Krivične prijave protiv četiri osobe osumnjičene za krađe

D.K. (41) se sumnjiči da je ukrala 5.000 eura, D.R. (50) da je ukrala zlatni nakit, dok se V.B. (42) sumnjiči za krađu vozila, a R.G. (24) za krađu akumulatora

11111 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićka policija podnijela je prijave protiv četiri osobe osumnjičene za krađe.

Kako je saopšteno iz Uprave policije protiv D.K. (41) iz Nikšića podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično djelo teška krađa.

On se sumnjiči da je sredinom septembra, dok se nalazila u stanu vlasništvo oštećene, iskoristila njenu nepažnju i iz spavaće sobe ukrala 5.000 eura.

Krivična prijava podnijeta je i protiv V.B. (42) iz Nikšića zbog sumnje da je u noći između 23. i 24. avgusta, sa parking prostora u ulici Bistrička ukrao vozilo "VW Vento’". Policija je pronašla vozilo i vratila ga vlasniku.

"Za krivično djelo krađa odgovaraće D.R. (50) koje je počinila na štetu jedne osobe iz čije je porodične kuće, početkom oktobra, otuđila više komada zlatnog nakita. Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su od osumnjičene oduzeli otuđeni zlatni nakit i vratili ga vlasniku. Protiv lica R.G. (24) iz Nikšića nadležnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa. Sumnja se da je R.G. u toku noći izmešu 9. i 10. oktobra otuđio akumulatore sa građevinske mašine parkirane u krugu firme čiji je vlasnik oštećeni", piše u saopštenju.

Bonus video: