Šaranović o hapšenjima u Tivtu: Nijedan zločin se neće ignorisati

"Postaje sve jasnije da djela koja zadiru u osnovna ljudska prava, koja se ogledaju u nemilosrdnoj eksploataciji i ponižavanju, neće biti prenebregnuta ni pod kojim okolnostima", kazao je ministar

15062 pregleda 68 reakcija 48 komentar(a)
Šaranović, Foto: Boris Pejović
Šaranović, Foto: Boris Pejović

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović oglasio se povodom jučerašnjih hapšenja u Tivtu, gdje su trojica stranih državljana uhapšeni zbog sumnje da su dio kriminalne grupe odgovorne za trgovinu ljudima.

"U svjetlu nedavnih događaja, postaje sve jasnije da djela koja zadiru u osnovna ljudska prava, koja se ogledaju u nemilosrdnoj eksploataciji i ponižavanju, neće biti prenebregnuta ni pod kojim okolnostima. Takve postupke naše društvo i naša država dočekuju sa nepokolebljivom riješenošću i stegom pravde koja ne poznaje milost prema onima koji ih čine", saopštio je Šaranović.

Poručio je da se "nijedan zločin neće ignorisati".

"Nedavno hapšenje je samo jedno u nizu pobjeda u bespoštednoj i trajnoj borbi protiv kriminala koji pokušava da potkopa temelje našeg društvenog poretka. Odlučna akcija pripadnika Uprave policije stoji kao čvrst dokaz da se nijedan zločin neće ignorisati i da će zakon neminovno stići sve one koji se odvaže da ga prekrše.

"Kao narod i kao suverena država, ostajemo nepokolebljivi u našoj zajedničkoj odluci da se suprotstavimo svakoj sjenci kriminala i ovo je samo mali signal svim pojedincima koji zastupaju puteve bezakonja: vaša djela će biti razotkrivena, vaši postupci će biti podvrgnuti pravednom sudu, i vi ćete odgovarati u skladu sa punom težinom izvršenih djela", zaključuje ministar.

Bonus video: