Nikšić: Policija pretresom pronašla pušku u ilegalnom posjedu

"U nastavku aktivnosti službenika Regionalnog centra bezbjednosti "Zapad" koje se odnose na preduzimanje mjera i radnji u cilju pronalaska oružja u ilegalnom posjedu kod građana, te sprečavanja izvršenja krivičnih djela i prekršaja, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi V.J. (54)"

6323 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Nikšićka policija je pretresom stana i drugih prostorija koje koristi V.J. (54) pronašla pušku u ilegalnom posjedu, saopšteno je iz Uprave policije.

"U nastavku aktivnosti službenika Regionalnog centra bezbjednosti "Zapad" koje se odnose na preduzimanje mjera i radnji u cilju pronalaska oružja u ilegalnom posjedu kod građana, te sprečavanja izvršenja krivičnih djela i prekršaja, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi V.J. (54). Naime, postupajući po operativnim saznanjima, a na osnovu naredbe izdate od strane sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću, pripadnici nikšićke policije su izvršilii pretres stana i drugih prostorija koje koristi V.J. i pronašli pušku u ilegalnom posjedu", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su rekli da je o navedenom obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji će se nakon izvršenih vještačenja u Forenzičkom centru Danilovgrad izjasniti o kvalifikaciji djela.

Bonus video: