Šaranović: Današnja akcija policije poruka da nećemo tolerisati kriminal

"Neka ovaj dan bude opomena svima koji pokušaju da naruše našu zajednicu: nećemo stati dok svaki oblik kriminala ne bude istrijebljen sa naših ulica", kazao je ministar

11023 pregleda 18 komentar(a)
Foto: MUP
Foto: MUP

Današnja akcija podgoričke i nikšićke policije i Posebne jedinice policije protiv organizovanog kriminala i ulične prodaje droga nije samo demonstracija naše sposobnosti i odlučnosti, već i jasna poruka svima koji ugrožavaju zakon i red u našoj zemlji: nećemo tolerisati nijedan oblik kriminalne aktivnosti, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

"Naši hrabri službenici su pokazali izuzetan profesionalizam i neustrašivost u suočavanju s ovim izazovima, i zaslužuju naše najdublje poštovanje i podršku", naveo je on.

Kazao je da, kao ministar unutrašnjih poslova, stoji čvrsto iza svakog službenika Uprave policije koji se "svakodnevno suočavaju s opasnostima kako bi zaštitili naše građane". "Ova akcija je dokaz da smo uvijek spremni i sposobni da djelujemo brzo i efikasno protiv svih oblika kriminala koji prijete sigurnosti naših građana i stabilnosti naše države", dodao je Šaranović.

Poručio je da će MUP "nastaviti da bude nemilosrdno u borbi protiv kriminala".

"Naše policijske snage će nastaviti da sprovode zakon bez straha i favorizovanja. Svaki kriminalac, bez obzira na njegovu mrežu ili resurse, treba da zna da će se suočiti s punom snagom države", kazao je Šaranović.

Rekao je da je današnja operacija "samo početak nove ere odlučnosti i beskompromisne borbe protiv kriminala".

"Mi stojimo ujedinjeni i nepokolebljivi u našoj obavezi da čuvamo mir i bezbjednost svih građana Crne Gore. Neka ovaj dan bude opomena svima koji pokušaju da naruše našu zajednicu: nećemo stati dok svaki oblik kriminala ne bude istrijebljen sa naših ulica", zaključio je ministar.

Bonus video: