Zbog prijetnji ukućanima Kotoraninu 30 dana zatvora

"Zbog bojazni od ponavljanja prekršaja, sutkinja je odlučila da se okrivljeni uputi na izdržavanje kazne prije pravosnažnosti rješenja”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanovi

21490 pregleda 24 reakcija 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dežurna sutkinjja suda za prekršaje u Budvi - odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić izrekla je Kotoraninu L. M. (37) u hitnom postupku kaznu zatvora u trajanju od 30 dana.

“Odlukom su potvrđeni navodi optužnoga akta kojim je okrivljenom stavljeno na teret je dana 30.11.2023 godine oko 20:00 sati u naselju Mečerov brijeg, opština Kotor prijetio napadom majci, bratu i tetki, čime je ugrozio njihov porodični mir", saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović..

Njemu su izrečene i, kako se navodi, zaštitne mjere: zabrana uznemiravanja i uhođenja žrtava nasilja i zabrana približavanja žrtvama nasilja u trajanju od po 1 godine.

"Zbog bojazni od ponavljanja prekršaja, sutkinja je odlučila da se okrivljeni uputi na izdržavanje kazne prije pravosnažnosti rješenja”, naveo je Đukanović.

Bonus video: