Brđanin sa predstavnicima FBI: Razgovarali o potpisivanju memoranduma o saradnji

"Tokom sastanka Brđanin i predstavnici FBI-a osvrnuli su se na izuzetnu dosadašnju operativnu saradnju, naročito u dijelu aktivnosti crnogorske policije u odnosu na lica koja se nalaze na listi najtraženijih lica FBI-a"

8624 pregleda 11 komentar(a)
Brđanin sa predstavnicima FBI, Foto: Uprava policije
Brđanin sa predstavnicima FBI, Foto: Uprava policije

Direktor Uprave policije Zoran Brđanin sastao sa danas predstavnicima FBI kancelarije u Beogradu, pravnim atašeom FBI Kenetom Brajanom i Srđanom Mokanom, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako se navodi u saopštenju Brđanin je sa predstavnicima FBI razgovarao na temu skorog potpisivanja memoranduma o saradnji izmeðu FBI i crnogorske policije, o zajedničim aktivnostima, kao i pitanjima značajnim za razvoj policije.

"Tokom sastanka Brđanin i predstavnici FBI-a osvrnuli su se na izuzetnu dosadašnju operativnu saradnju, naročito u dijelu aktivnosti crnogorske policije u odnosu na lica koja se nalaze na listi najtraženijih lica FBI-a. Sagovornici su razgovarali i o planiranju i sprovoðenju obuka iz više oblasti, a naročito specijalističkih obuka za službenike koji se bave istragama za krivična djela pranja novca i finansiranja terorizma", piše u saopštenju UP.

"Na kraju, pozdravljena je i dosadašnja uspješna saradnja u oblasti usavršavanja pripadnika Uprave policije", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: