Bar: Krivične prijave protiv tri osobe osumnjičene za krađe

Prijave podnijete protiv E.M. (25), V.R. (48) i S.K. (22)

1674 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Barska policija podnijela je krivične prijave tri osobe osumnjičene za krađe.

U saopštenju Uprave policije se navodi da je krivična prijava podnijeta protiv E.M. (25) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa.

"On je, kako se sumnja, 20. septembra 2023. godine, došao do jedne perionice i otuđio žensku torbicu u kojoj su se nalazila lična dokumenta, platne kartice i novac u iznosu od 500 eura. On je novac potrošio, a lična dokumenat i kartice vratio bratu oštećene", piše u saopštenju.

Krivična prijava je podnijeta i protiv V.R. (48) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa.

"On je, sumnja se, 4. decembra 2023. godine, kao zaposleni u jednom magacinu, došao i izvršio premetačinu u unutrašnjosti magacina i otuđio pet građevinskih mašina".

U saopštenju policije se navodi da je barska policija podnijela krivičnu prijavu protiv S.K. (22), takođe osumnjičenog za krađu.

"On je, kako se sumnja, 6. decembra, sa još jednim licem, iz dvorišta kuće oštećenog otuđio četvoro eloksiranih vrat, koja nisu bila fiksirana. On je potom otuđena vrata stavio u vozilo i dao se u bjekstvo, nakon čega se uputio u pravcu Podgorice, kojom prilikom je udario u bankinu pored puta i izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je odbacio otuđena vrata pored puta i udaljio se", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: