Martinović: Kazniti napadače na nadzornike, učinićemo sve da pomognemo da se NPCG izbori sa ovakvim problemima

"Neustrašive pripadnike Službe zaštite Ministarstvo će nagraditi za pokazanu hrabrost i nadasve profesionalno postupanje", kazao je ministar

10538 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Martinović, Foto: PR Centar
Martinović, Foto: PR Centar

Ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović osudio je napad na nadzornike Službe zaštite na Skadarskom jezeru i pozvao nadležne da pronađu i kazne počinioce.

"Nakon objavljenog jezivog snimka pokušaja povređivanja nadzornika Službe zaštite na Skadarskom jezeru, zgroženi besprizornošću napadača - krivolovaca koje je moglo dovesti do nesagledivih posledica, najostrije osuđujemo ove i sve slične aktivnosti i pozivamo nadležne institucije da preduzmu sve mjere da se pronađu i kazne počinioci ovog djela. Teško je naći adekvatne riječi za ove i sve one koji su do sada vršili ovakva nedjela", saopštio je Martinović.

Kazao je da će ministarstvo zbog toga učiniti sve da pomogne Nacionalnim parkovima Crne Gore da se izbore sa "ovim i ovakvim problemima".

"Neustrašive pripadnike Službe zaštite Ministarstvo će nagraditi za pokazanu hrabrost i nadasve profesionalno postupanje", zaključio je ministar.

Bonus video: