Dvije osobe će krivično odgovarati zbog lažiranja saobraćajne nezgode

"Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje obaviješteni su 13. januara od strane B.M. (31) da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu Carev laz – Rijeka Crnojevića, u kojoj je takođe učestvovalo i lice S.R. (52) iz Podgorice"

3970 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jedna osoba je uhapšena, a protiv jedne je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su 13. januara lažirali saobraćajnu nezgodu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije uhapšen je B.M. (31) dok je krivična prijava podnijeta protiv S.R. (52).

"Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje obaviješteni su 13. januara od strane B.M. (31) da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu Carev laz – Rijeka Crnojevića, u kojoj je takođe učestvovalo i lice S.R. (52) iz Podgorice. Nakon preduzetih operativnih i drugih mjera i radnji, policijski službenici su došli do saznanja da se ova saobraćajna nezgoda nije dogodila u vrijeme i na mjestu koje je B.M. naveo u prijavi", saopšteno je iz Uprave policije.

B.M. je, dodaje se, tako doveo u zabludu policijske službenike Odjeljenja bezbjednosti Cetinje koji su sačinili zapisnik koji su trebali ovjeriti službenim pečatom.

"Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji se izjasnio da se u radnjama B.M. i S.R. stiču elementi krivičnog djela navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja, te je B.M. lišen slobode, dok je protiv S.R. podnijeta krivična prijava u redovnom postupku", zaključuje se u saoptenju.

Bonus video: