Šaranović: Nema više zaštićenih

"Naše organizacione jedinice su sve jače i aspolutno spremne da zaštite bezbjednosni sektor od bilo kakvog pokušaja slabljenja i diskreditacije"

7425 pregleda 31 reakcija 18 komentar(a)
Šaranović, Foto: MUP
Šaranović, Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović kazao je da je akcijama Specijalnog policijskog odjeljenja Uprave policije i Specijalnog državnog tužilaštva kriminogenim strukturama poslata poruka da država neće prezati od upotrebe svih zakonom raspoloživih sredstava da se privedu pravdi.

"Nema više zaštićenih. Ni kriminalaca među građanima, ni kriminalaca među policajcima. Oni koji pokušavaju da dezinformacijama podriju naš bezbjednosni sektor sada znaju da je njihov trud uzaludan. Naše organizacione jedinice su sve jače i aspolutno spremne da zaštite bezbjednosni sektor od bilo kakvog pokušaja slabljenja i diskreditacije", saopštio je Šaranović.

Dodao je i da je svaki pokušaj kompromitacije sistema bezbjednosti uzaludan i da ih samo čini efikasnijim i odlučnijim.

"Građanima Crne Gore poručujemo: vaša bezbjednost je naša najveća dužnost i prioritet. Imajte povjerenja u nas, jer stojimo kao bedem između vas i svih onih koji nezakonitim djelovanjem žele da ugroze naš sistem i vašu sigurnost", zaključio je Šaranović.

Bonus video: