Šaranović: Nastavlja se snažna borba protiv svih oblika kriminala

"Sektor za borbu protiv kriminala i Specijalno policijsko odjeljenje odlučno nastavljaju višemjesečne snažne aktivnosti na suzbijanju organizovanih kriminalnih grupa koje djeluju na teritoriji naše zemlje"

1873 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Ministar unutrašnnjih poslova Danilo Šaranović kazao je da se nastavlja snažna borba protiv svih oblika kriminala.

On je pozdravio današnje akcije i pretrese u kojima su uhapšeni članovi organizovane kriminalne grupe koji su prema navodima prijave planirali izvršenje više teških krivičnih djela tokom 2020. godine.

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) sa kolegama iz Sektora za borbu protiv kriminala uhapsili su danas Podgoričanina Vasilija Boljevića (40) i Budvanina Radovana Raša Vujovića (38), zbog stvaranja kriminalne organizacije ali sumnje da su imali ulogu u ubistvu i pokušaju ubistva na Cetinju 2019. godine.

"Sektor za borbu protiv kriminala i Specijalno policijsko odjeljenje odlučno nastavljaju višemjesečne snažne aktivnosti na suzbijanju organizovanih kriminalnih grupa koje djeluju na teritoriji naše zemlje. Pozdravljam današnje akcije i pretrese u kojima su lišeni slobode članovi OKG koji su prema navodima prijave planirali izvršenje više teških krivičnih djela tokom 2020. godine. Službenici SBPK i SPO nastavljaju snažnu i odlučnu borbu protiv svih oblika kriminala, kao pouzdan partner Specijalnog državnog tužilaštva. Stvaranje stabilnog bezbjednog ambijenta za sve građanke i građane Crne Gore je apsolutni prioritet", rekao je Šaranović.

Bonus video: