Adžić: Sad je jasno zašto su džokeri mafije unutar Vlade pokušali da uklone Šukovića

"Naporan i dugotrajan rad SDT-a i SPO-a daje rezultate, ruka pravde fukncioniše bez obzira na opstrukcije.", saopštio bivši ministar unutrašnjih poslova

14474 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Filip Adžić, Foto: Boris Pejović
Filip Adžić, Foto: Boris Pejović

Poslanik Građanskog pokreta URA Filip Adžić kazao je da je nakon hapšenja Milivoja Katnića i Zorana Lazovića svima jasno zašto se vodila medijska hajka protiv šefa Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića i zašto su džokeri mafije unutar Vlade pokušali da ga diskredituju i uklone sa te funkcije.

"Naporan i dugotrajan rad SDT-a i SPO-a daje rezultate, ruka pravde fukncioniše bez obzira na opstrukcije.", saopštio bivši ministar unutrašnjih poslova.

"Sad je svima jasno zašto se vodila medijska hajka protiv gospodina Šukovića i zašto su džokeri mafije unutar vlade pokušali da ga diskredituju i uklone sa mjesta šefa Specijalnog policijskog odjeljenja", istakao je Adžić.

On je uputio i čestitke Novoviću i Šukoviću na, kako je kazao, istrajnosti i odolijevanju očiglednim pritiscima, kao i svim policijskim službenicima koji su učestvovali u ovoj aktivnosti.

Bonus video: