Novaković Đurović: Pižurica i PES sad navodno podržavaju Novovića i Šukovića, jer su im propali pokušaji diskreditacije

"O našim vezama sa Bemaksom najbolje govori činjenica da je 43. Vlada oborena na inicijativu Bemaksa", rekla je poslanica GP URA

5636 pregleda 32 reakcija 11 komentar(a)
Ana Novaković Đurović, Foto: URA
Ana Novaković Đurović, Foto: URA

Poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Miloš Pižurica i ta stranka danas navodno podržavaju rad šefa Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića i glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića, jer im napadi i pokušaj diskreditacije nisu uspjeli, saopštila je poslanica i politička direktorka Građanskog pokreta URA Ana Novaković Đurović

Ona je na svom Fejsbuk nalogu, u reagovanju na navode Pižurice, objavila video snimak na kojem taj poslanik PES-a, kako je saopštila URA, napada Šukovića i podsjetila ga na stavove iznijete tokom skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu.

Novaković Đurović je kazala da su o aktivnostima prethodne Vlade u borbi protiv kriminala i korupcije stav iznijeli i Europol i Evropska komisija, a da su tadašnji premijer Dritan Abazović Abazović i tadašnji ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić povratili povjerenje Europola i da se zahvaljujući toj saradnji danas, između ostalog, dostavljaju prepiske sa nekada kriptovane Skaj aplikacije.

"O našim vezama sa Bemaksom najbolje govori činjenica da je 43. Vlada oborena na inicijativu Bemaksa. Uz to, Bemaks vodi postupak protiv Dritana Abazovića koji ih je direktno optužio za učešće u švercu cigareta. Stoga su ocjene poslanika Pižurice i njegovih kolega irelevantne, smiješne i prokazane”, navela je Novaković Đurović. "Čekamo da oduzmete koncesiju Mićunoviću i pokažete da nijeste kukavice, dan deseti”, zaključila je ona.

Bonus video: