Novljanin osuđen na 20 dana zatvora: Prekršio mjeru, pa vrijeđao policajce

"Naime, 5.4.2020. godine u popodnevnim časovima okrivljeni K.D. je zatečen da se kreće kao pješak na javnom mjestu suprotno naredbi Vlade o zabrani kretanja lica u određenom vremenskom intervalu u cilju sprečavanja širenja opasne zarazne bolesti"
12672 pregleda 7 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić

Sudija Suda za prekršaje u Budvi - Odjeljenja u Herceg Novom Andrija Vojvodić izrekao je kaznu zatvora u trajanju od 20 dana K.D. (24), iz Herceg Novog, zbog omalovažavanja hercegnovskih policajaca B.I. i P.J.

"Naime, 5.4.2020. godine u popodnevnim časovima okrivljeni K.D. je zatečen da se kreće kao pješak na javnom mjestu suprotno naredbi Vlade o zabrani kretanja lica u određenom vremenskom intervalu u cilju sprečavanja širenja opasne zarazne bolesti, pa je prilikom legitimisanja od strane navedenih policijskih službenika, istima uputio više psovki i uvreda, zbog čega je priveden u stanicu policije, a nakon čega i u Sud za prekršaje gdje mu je suđeno po hitnom postupku", kazao je "Vijestima" zamjenik predsjednika Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Novljanin će biti priveden u redovnom postupku tužiocu zbog kršenja naredbe Vlade.

Bonus video: