Osumnjičeni za krađe u Kučima i obijanje vozila

R.M. (29) i D.Š. (21) osumnjičeni za 10 teških krađa, D.Đ. (41) za obijanje vozila
6051 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock

Policija je uhapsila R.M. (29) i D.Š. (21) zbog sumnje da su počinili 10 teških krađa na teritoriji Kuča, u selima Kržanja i Građen, na štetu više fizičkih lica.

Oni su, kako se sumnja, vršili provale u vikendicama i iz njih krali razne kućanske predmete i aparate, alat, garderobu, lovačku municiju i djelove za lovačko oružje.

"Shodno sudskoj naredbi izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi R.M. kojom prilikom je pronađena puška M48, kao i 410 komada razne municije. R.M. i D.Š. su lišeni slobode i uz krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa u produženom trajanju, privedeni nadležnom tužilaštvu. Osim toga, ovom krivičnom prijavom je obuhvaćeno i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, za koje se sumnja da je počinio R.M.", saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je u jednom podgoričkom naselju zatekla u izvršenju krivičnog djela i D.Đ. (41) koji je obijao vozilo zbog čega je uhapšen na licu mjesta.

"Kriminalistička obrada ukazuje na sumnju da je D.Đ. iz pomenutog vozila otuđio torbicu. On je uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, priveden nadležnom tužilaštvu".

Bonus video: