Otac osumnjičenog za napad na Mrvaljevića prijeti putem Fejsbuka

Odbornik Demokrata Danilo Mrvaljević juče je objavio je na svom fejsbuk profilu da ga je tokom minule noći napao sin odbornice DPS-a u cetinjskom parlamentu Aleksandre Brajović
25885 pregleda 17 komentar(a)
Mrvaljević, Foto: Arhiva, Arhiva
Mrvaljević, Foto: Arhiva, Arhiva
Ažurirano: 16.11.2019. 21:33h

Danilo Brajović, otac Vuka Brajovića (27) koji je osumnjičen da je napao odbornika Demokrata u cetinjskom parlamentu Danila Mrvaljevića, uputio je danas putem fejsbuk profila prijetnje i uvrede na račun Tužilaštva i Mrvaljevića, piše Portal Analitika.

"Da se zafalim tužilaštvu Demokrata Crne Gore koje je povodom maramaškog incidenta podnijela, paz' sad - krivičnu prijavu protiv incidentnog sina odbornice. Svijema vi j*bem majku. A tebe ću vezat oko m*da k*ronja! Na mrtvi čvor! I ne samo tebe!", napisao je Brajović na fejsbuku.

Odbornik Demokrata Danilo Mrvaljević juče je objavio je na svom fejsbuk profilu da ga je tokom minule noći napao sin odbornice DPS-a u cetinjskom parlamentu Aleksandre Brajović.

Nakon toga je iz Uprave policije saopšteno da je protiv Vuka Brajovića podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje.

Bonus video: