U tri grada procesuirano devet osoba zbog razbojništva, krađa...

2836 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija
Ažurirano: 10.10.2019. 12:23h

Policija je u Nikšiću rasvijetlila razbojništvo, tešku krađu, krađu i oduzimanje vozila. Dvije osobe su uhapšene dok su protiv dvije podnijete krivične prijave u redovnom postupku.

M.K. (19) je uhapšen zbog krivičnog djela razbojništvo koje je počinio na način što je, kako se sumnja, uz upotrebu nadražujućeg spreja od zaposlenog u jednom u taksi udruženja ukrao novac.

Zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa nikšićka policija je uhapsila M.K. (33) koji je, sumnja se, ukrao vozilo, saopšteno je iz Uprave policije.

"J.V. (25) je, kako se sumnja počinila krivično djelo krađa, na način što je iz porodične kuće oštećenog lica otuđiila torbu sa 3.000 eura. Protiv nje je podnijeta krivična prijava. Službenici CB Nikšić su rasvijetlili i krivično djelo oduzimanje vozila i protiv S.J. (21) podnijeli krivičnu prijavu", navodi se nadalje u saopštenju.

Na Cetinju je policija rasvijetlila tešku krađu i protiv D.Đ. (21), M.Đ. (30) i D.V. (32) nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu.

Oni su, kako se sumnja, navedeno krivično djelo počinili na način što su izvršili provalu u repetitor "Carev laz" i ukrali baterije. Vozilo koje su osumnjičeni koristili prilikom vršenja krivičnog djela je privremeno oduzeto radi provjere.

"Osim toga, policija je u Baru rasvijetlila tešku krađu i lažno prijavljivanje. Policijski službenici su lišili slobode K.F. (35) zbog sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje, koje je počinio na način što je, kako se sumnja, lažno prijavio da je na njegovu štetu počinjeno krivično djelo teška krađa.

Krivična prijava je podnijeta protiv N.V. (26) zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa. On je, sumnja se, iz kuće oštećenog lica otuđio 11,500 eura. Novac je pronađen i vraćen vlasniku", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: