Uhapšeni tinejdžeri: Prijetili pištoljima, pa ukrali novac i telefon?

Policija je pronašla i oduzela dva startna pištolja za koje se sumnja da su korišćeni prilikom vršenja krivičnog djela, kao i ukradeni mobilni telefon
2732 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Tivatska policija uhapsila je L.M. (18) i A.N. (16) zbog sumnje da su, maskirani i uz prijetnje pištoljima, ukrali 320 eura i mobilni telefon od dispečera u poslovnici jednog taksi udruženja.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo razbojništvo i tom prilikom lišili slobode L.M. (18) i A.N. (16) zbog osnovane sumnje da su počinili navedeno krivično djelo. Oni su, kako se sumnja, u noći 25/26. januara 2019. godine ovo krivično djelo počinili na štetu dispečerskog radnika u poslovnici jednog taksi udruženja, na način što su, maskirani i uz prijetnje pištoljima otuđili novac u iznosu od 320 eura i mobilni telefon. Osumnjičeni su lišeni slobode", stoji u saopštenju Uprave policije.

Policija je, dodaje se, kod A.N. pronašla i oduzela dva startna pištolja za koje se sumnja da su korišćeni prilikom vršenja krivičnog djela, kao i ukradeni mobilni telefon koji će biti vraćen vlasniku.

"L.M. i A.N. su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu u ODT u Kotoru koji je za njih donio rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu", zaključuju iz policije.

Bonus video: