1.000 zvanica na 10. rođendanu "Montenegro Stars" hotelske grupe

“Ovo su 10 teških i lijepih godina, tokom kojih smo sa svojim kolegama ispisali nove stranice turističke istorije"
0 komentar(a)
Žarko Radulović, Foto: Zoran Đurić
Žarko Radulović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 16.07.2013. 07:23h

Spektakularnim muzičko-gastronomskim programnom, na bazenu elitnog bečićkog hotela „Splendid“ najveća crnogorska ugostiteljska kompanija Montenegro stars hotel Group“ sinoć je proslavila 10 godina uspješnog poslovanja u ugostiteljstvu.

Kompanija koja gazduje i bečićkim hotelom „Montenegro“ i budvanskim „Blue star“, svoj jubilej je proslavila uz gotovo hiljadu zvanica iz kulturnog, političkog i javnog života Crne Gore. Svečanost je počela himnom Crne Gore, koju je izvela operska pjevačica Sara Vujošević. Nakon nje su nastupile gradske muzike Budve i Kotora, simbolično označavajući da je sjedište firme u Kotoru, a lanac hotela u Budvi.

Ministar turizma Branimir Gvozdenović ocijenio je da je projekat Montenegro stars primijenio svjetsku praksu, a zadržao crnogorsku nit: “Ovaj vizionarski projekat se kao brend pozicionirao na svjetskoj turističkoj mapi”

Gotovo 80 kuvara je pripremilo specijalitete vodećih svjetskih kuhinja. Kompanija, zavisno od doba godine, ima od 550 do 850 zaposlenih. Ukupan broj ljudi koji su do sada radili za „Montenegro stars hotel Group“ i njena tri hotela prelazi 7.000.

“Ovo su 10 teških i lijepih godina, tokom kojih smo sa svojim kolegama ispisali nove stranice turističke istorije", kazao je suvlasnik kompanije Žarko Radulović.

Ministar turizma Branimir Gvozdenović ocijenio je da je projekat Montenegro stars primijenio svjetsku praksu, a zadržao crnogorsku nit: “Ovaj vizionarski projekat se kao brend pozicionirao na svjetskoj turističkoj mapi”.

Bonus video: