Održana Podgorička noć

Brojne goste, među kojima su bili pojedinci iz svih sfera javnog života, pozdravila je direktorica TO Podgorica Tatjana Popović Dmitrović i najavila da će se naredne godine manifestacija održati na otvorenom
154 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 17.12.2016. 15:50h

Podgorička noć održana je sinoć po dvadesetčetvrti put.

Ovogodišnja noć, koju je organizovala Turistička organizacija Podgorice, pod pokroviteljstvom Glavnog grada, priređena je u hotelu "Hilton".

Brojne goste, među kojima su bili pojedinci iz svih sfera javnog života, pozdravila je direktorica TO Podgorica Tatjana Popović Dmitrović i najavila da će se naredne godine manifestacija održati na otvorenom.

"I ove godine se tražila karta više, iako sada ima mnogo više mjesta nego proteklih godina. Obećavam sljedeća Podogrička noć biće na nekom otvorenom prostoru da bi svi mogli da dođu", poručila je Popović Dmitrović.

Tradiocnalna godišnja manifestacija ove je godine za specijalne goste imala podgoričke zanatlije. Počasna mjesta zauzeli su tako stari i cijenjeni obućari, zlatari, mesari, frizeri, časovničari...

"Večerašnja Podgorička noć je posvećena posebnim Podogirčanima bez kojih mi ostali ne bi mogli da funkcionišemo, a to su naše zanatlije", kazala je Popović Dmitrović.

Gostima je, pored tradicionalne podgoričke pjesme, koje su izvodile članice sastava "Veselice", veče uljepšalo i izvođenje Sergeja Ćetkovića.

Galerija

Bonus video: