Vaš vinski kutak

Od 7. decembra, u tržnom centru Delta City možete se uvjeriti u to da je vino nektar Bogova.
122 pregleda 0 komentar(a)
Drinks Solutions, Foto: Drinks.solutions
Drinks Solutions, Foto: Drinks.solutions
Ažurirano: 08.12.2016. 07:30h

Prema Platonovim riječima, "vino je najbolji dar koji su ljudima poklonili bogovi"!

Iza svakog vina stoji priča koja će vas dotaknuti, priča koja traje, priča koju će prepričavati generacije kao što je i slučaj sa riječima Paola Koelja:

"Uzmi ono što ti život pruža i probaj da piješ iz svake čaše. Svako vino valja probati, neka samo pijuckati, a neka treba popiti do kraja"

Solutions store je zamišljen kao mjesto i prilika da poveže proizvođače, prodavce, kupce, potrošače i ljubitelje vina. Predstavljamo Vam specijalizovani maloprodajni objekat kompanije Montecco koji pravim ljubiteljima vina, hedonistima, nudi mjesto gdje će moći da pobjegnu od svakodnevice i da se makar, na trenutak, uz cašu vina, iz raznih kraje svijeta, opuste i osjeta kao da su u nekom drugom svijetu, zemlji. Želimo da postanemo Vaš kutak u kojem ćete moći da pronađete vaše omiljene etikete, poklone za vaše najdraže (mjesto gdje udovoljavate sebi i ljudima koje volite).

Poslednjih godina se zainteresovanost za vino povećava, pa se samim tim mijenja i naše tržiste. To je biznis, ali lijep biznis. Treba pratiti trendove, isprobavati nove etikete, dati šansu novim vinarijama i ujedno obrazovati sebe. Bez entuzijasta i potrošača vina ne bi bilo, jer je ono njima i namenjeno. Ako postoji tržište, biće i sve boljih vina.

Zadovoljite vaša čula čašom najkvalitetnijih vina iz svih djelova svijeta i prepoznajte ono koje kao da je pravljeno za Vas.

Od 7. decembra, u tržnom centru Delta City možete se uvjeriti u to da je vino nektar Bogova. Ukuse vina iz Čilea, Francuske, Italije, Novog Zelanda, Srbije, Austrije, Hrvatske, Crne Gore i još mnogo zemalja moći ćete da probate, a ako Vam se dopadnu i kupite u našem objektu.

A pored širokog asortimana i najpovoljnijih cijena, čekaju Vas i nasmijana lica! Jer sve je ljepše uz kvalitetnu čašu vina!

Adresa: Ugao Moskovske I Dalmatinske

Kontakt: 067/274-462

Email: solutionsstorepg@gmail.com

Website: drinks.solutions