Sajam meda bilja i biljnih proizvoda u organizaciji Tržnog centra Forum

Svoje proizvode na sajmu je izložilo 11 proizvođača u cilju promocije i prodaje domaćih proizvoda, zdrave hrane, meda, preparata napravljenih na bazi meda, bilja i biljnih proizvoda
0 komentar(a)
Sajam meda bilja i biljnih proizvoda
Sajam meda bilja i biljnih proizvoda
Ažurirano: 18.11.2016. 15:33h

Sajam meda bilja i biljnih proizvoda u organizaciji Tržnog centra Forum iz Bijelog Polja počeo je danas u 10 časova. Sajam je organizovan sa ciljem okupljanja domaćih proizvođača sa sjevera Crne Gore.

Svoje proizvode na sajmu je izložilo 11 proizvođača u cilju promocije i prodaje domaćih proizvoda, zdrave hrane, meda, preparata napravljenih na bazi meda, bilja i biljnih proizvoda. Na ovaj način žele doprinijeti afirmaciji, upoznavanju i razmjeni iskustava sakupljaća, proizvođaca i prerađivača ljekovitog bilja i meda.

"Trudimo se da na ovaj način oživimo dešavanja na sjeveru kojih je sve manje. Sjever je bogat ljekovitim biljem i po proizvođacima meda i ovo je odlična prilika da oni i svom gradu predstave svoju ponudu. Pokusaćemo da i u narednom periodu organizujemo slične sajmove i manifestacije kako bi posjetioci imali priliku da kupe zdrave i kvalitetne proizvode", saopšteno je.

Bonus video: