Oni su budućnost Filološkog fakulteta

SSFF je nagrade kolegama uručio u sklopu proslave Međunarodnog dana studenata, a novčani dio je obezbijeđen uz pomoć sponzora
131 pregleda 3 komentar(a)
Sudenti filološkog, Foto: SSFF
Sudenti filološkog, Foto: SSFF
Ažurirano: 17.11.2016. 10:49h

Savez studenata Filološkog fakulteta uručio je danas nagrade najboljim kolegama. Nagrade, koje se sastoje od plakete i novčanog dijela u iznosu od 50 eura, dobili su Nina Tomašević sa odsjeka za francuski jezik čiji je prosječna ocjena tokom studiranja 10, Desanka Jauković sa italijanskog (10), Uroš Jaramaz sa njemačkog (9,83), Tijana Rakočević sa crnogorskog (9,98), Ana Perović sa ruskog (9,68), Melanija Petrović sa srpskog (9,67) i Sabrina Gerina sa programa za enleski jezik (9,59).

SSFF je nagrade kolegama uručio u sklopu proslave Međunarodnog dana studenata, a novčani dio je obezbijeđen uz pomoć sponzora.

“Smatramo da su nagrade najbolji način da vrednujemo nečiji trud, te da su oni ti koji su ponos Filološkog fakulteta. Još jednom su dokazali da Filološki fakultet ne mora da brine za svoju budućnost kada imamo ovako maestralne studente. Znam da nagrada nije velika, ali je cilj da naše kolege znaju koliko cijenimo njihove uspjehe. I dalje ćemo se truditi da nagrađujemo najbolje i očekujemo da će se i ostali studenti povesti njihovim primjerom, a za dobro Univerziteta Crne Gore i cijelog drustva”, poručio je predsjednik SSFF Strahinja Vasiljević.

Bonus video: