Glavočić i zvanično direktorka Turističke organizacije Tivat

Glavočić je prije oko dva mjeseca postavljena za vršioca dužnosti direktorice TOT-a, nakon što se sa tog mjesta pod političkim pritiskom DPS, povukla bivša dugogodišnja direktorica tivatske Turističke organizacije, Bernarda Moškov (SDP)
216 pregleda 3 komentar(a)
TO Tivat, Gabrijela Glavočić, Foto: Siniša Luković
TO Tivat, Gabrijela Glavočić, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 15.11.2016. 13:02h

Izvršni odbor Turističke organizacije Tivat na sjednici kojoj je prisustvovala predsjednica TO, gradonačelnica Snežana Matijević i zvanično je imenovao Gabrijelu Glavočić (DPS) za novu direktoricu lokalne Turističke organizacije.

Glavočić je prije oko dva mjeseca postavljena za vršioca dužnosti direktorice TOT-a, nakon što se sa tog mjesta pod političkim pritiskom DPS, povukla bivša dugogodišnja direktorica tivatske Turističke organizacije, Bernarda Moškov (SDP).

Kako je saopšteno iz TOT-a na konkurs za izbor novog rukovodioca, stigle su dvije kandidature, od kojih je Izvršni odbor jednoglasno podržao Glavočićku, koja će tako u naredne četiri godine biti i zvanično na čelu TOT-a.

"Na sjednici IO takođe se razmatrao i zahtjev za sponzorstvo koji je stigao od Udruženja preduzetnika. Zahtjev je vezan za finansiranje koncerta Edija Medoševića koji će po planu ugostitelja nastupiti 27.12.2016.godine na Gradskoj rivi Pine. IO je odlučio da se za te potrebe obezbijede sredstva u iznosu od 2.000 eura", stoji u saopštenju TO uz napomenu da će se ta sredstva izdvojiti mimo već obezbjeđenih 38.000 eura sa kojima TO ulazi u organizaciju dočeka Nove godine na otvorenom na gradskoj rivi Pine, a gdje će nastupiti Prljavo kazalište, Ana Rucner i Haris Džinović.

Bonus video: