Počeo sa radom Novi Elmag radio

Predsjednik kompanije Oki Air Orhan Hodžić je kazao da je preuzimanjem imena Elmag radija na njegovoj kompaniji velika obaveza da u narednom periodu nastave sa razvojem i modernizacijom medijske scene
488 pregleda 9 komentar(a)
Novi Elmag RAdio, Foto: Oki.me
Novi Elmag RAdio, Foto: Oki.me
Ažurirano: 06.11.2016. 18:28h

Kompanija Oki Air Broadcasting novi je vlasnik prvog privatnog elektronskog medija u Crnoj Gori - Elmag Radio.

Novi Elmag Radio, kako je saopšteno, planira da sa novom uređivačkom koncepcijom i raznovrsnom programskom šemom, postane vodeća radio stanica u Crnoj Gori.

"Program koji se uživo emitujemo od 8 do 22 časa će slušaocima omogućiti slušanje domaće i strane muzike, a na svakih sat vremena biće emitovane vijesti iz zemlje i svijeta. Kroz različite programske sadržaje biće zastupljene teme iz oblasti raznih drušvenih sfera. Nova programska šema koncipirana je na osnovu višemjesečnog rada i određena je po AC (Adult Contemporary) muzičkom formatu, čime smo prva radio stanica u državi formatirana po uzoru na vodeće radio stanice u regionu i svijetu. Sigurni smo da ćemo u najkraćem vremenu povratiti staru slavu koja je Elmagu decenijama pripadala", navodi se u saopštenju.

Najavljuju da kreću sa osam novih digitalnih kanala po čemu će "biti jedina radio stanica koja ima ovu vrstu sadržaja".

"Koji omogućava slušaocima da biraju muziku po svom izboru. Aplikacija se može preuzeti sa Google Play stora ili sa internet stranice elmag.me".

Predsjednik kompanije Oki Air Orhan Hodžić je kazao da je preuzimanjem imena Elmag radija na njegovoj kompaniji velika obaveza da u narednom periodu nastave sa razvojem i modernizacijom medijske scene.

"Afirmisaćemo što veći broj mladih novinara, i pružiti priliku mladim crnogorskim izvođačima da se preko naše radio stanice afirmišu u svom stvaralaštvu", rekao je Hodžić.

Najavio je i niz humanitarnih akcija.

Bonus video: