Jelić: Politički trgovci nijesu prijatelji majki iz Rožaja

"Zato me veoma raduje odluka majki da se vrate svojim kućama", kazala je Jelić
99 pregleda 7 komentar(a)
Vukica Jelić, Foto: Luka Zeković
Vukica Jelić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 14.10.2016. 07:12h

Predstavnica vlasti u Zavodu za zapošljavanje Vukica Jelić pozvala je majke iz Rožaja da ne dozvole dalju manipulaciju i da u redovnoj zakonskoj proceduri pokušaju da ostvare svoja prava.

Majke iz Rožaja kazale su juče obavijestile Vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića da sumnjaju da je uništena dokumentacija, kojom treba da dokažu da su najmanje 15 godina bile na Birou rada. Predstavnica majki Rafeta Murić je istakla da su Stankoviću predočile da sumnjaju da su u, kako je rekla, aferu i skandal uništavanja dokumentacije umiješani i bračni par Zoran i Vukica Jelić.

"Politički trgovci koji u ime majki iz Rožaja pišu neistine nijesu im prijatelji. Preko njihovih problema pokušavaju da namaknu još koji nečasni politički poen. I nije ih briga što majke rizikuju svoje zdravlje boravkom na ulici. Zato me veoma raduje odluka majki da se vrate svojim kućama. Pozivam majke da ne dozvole dalju manipulaciju i da u redovnoj zakonskoj proceduri pokušaju da ostvare svoja prava. Svi dokazi koji imaju zakonsko utemeljenje moraju biti uvaženi, institucije samo tako mogu funkcionisati", kazala je Vukica Jelić

Bonus video: