Najsigurnije i najbliže rješenje za sve probleme oka

Miloš klinika jedina u regionu posjeduje najsavremeniju tehnologiju Femtolasera za bezbjedno i trajno uklanjanje dioptrije koja pacijentima omogućava da se već sjutra vrate svakodnevnim aktivnostima
1141 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 12.10.2016. 06:14h

Zanimljiva činjenica je da ono što smatramo ogledalom duše, a to su naše oči, nema receptore za bol. Naš prozor u svijet, naše najjače čulo i bitna odrednica našeg identiteta stoga zahtijeva posebnu brigu, jer svaka promjena vida ima svoje značenje. Savremeni dometi oftalmologije, posebno hirurgije oka doprinijeli su da se danas problemi sa vidom rješavaju lako, bezbjedno, bez velikih priprema i dugotrajnog post operativnog toka i što je najvažnije - trajno. Pod uslovom da imate najbolju opremu i vrhunske stručnjake kojima prepuštate brigu o očima.

Miloš klinika je članica vodećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji MediGroup i lider je u regionu u oblasti oftalmologije. Za više od 40 hiljada zadovoljnih pacijenata predstavlja prvi izbor. Među njima su i brojni pacijenti iz regiona i dijaspore.

I očna bolnica i Centar za refraktivnu hirurgiju

Sljedeće godine ova ugledna oftalmološka klinika obilježiće 18. godinu posvećenog rada i brige o pacijentima iz regiona. Ova oftalmološka bolnica je istovremeno i Centar za refraktivnu hirurgiju. Uz korišćenje aparata najnovije generacije i najsavršenijih mikrohirurških instrumenta, u Miloš klinici se svake godine obavi više od 4 000 oftalmo-hirurških procedura, od operacije katarakte i laserskog skidanja dioptrije, do operacije strabizma i transplantacije rožnjače.

Miloš klinika jedina u regionu posjeduje najsavremeniju tehnologiju Femtolasera za bezbjedno i trajno uklanjanje dioptrije koja pacijentima omogućava da se već sjutra vrate svakodnevnim aktivnostima.

Rad po najstrožijim svjetskim standardima vodio je tome da od Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova ova klinika dobije najviše ocjene, a posvećenost pacijentima prepoznala je i američka fondacija Helen Keller koja joj je dodijelila najviše priznanje za liječenje oftalmoloških bolesnika.

Na dvije lokacije u Beogradu, klinika Miloš je za skoro dvije decenije uspješnog rada postala centar vrhunskog ljekarskog kadra. Njen tim čine vrhunski oftalmolozi iz Srbije, ali i inostrani stručnjaci. Dr Ferenc Kuhn, dr Zoran Tomić i dr Zora Ignjatović priznata su imena na evropskoj mapi oftalmologije. Oni iza sebe imaju na hiljade uspješnih operacija i zadovoljnih pacijenata. Jer, kako navode u Miloš klinici, poboljšanje vida smatraju svojim poslom čija je krajnja misija – povećanje kvaliteta života svih pacijenata.

(Promo sadržaj)

Galerija