Sedmi sajam unikata danas do 20 časova

Organizatori manifestacije, koja se sedmi put organizuje u TC “Bazar”, saopštili su da je njihov cilj promocija unikatnih predmeta
0 komentar(a)
Sajam unikata
Sajam unikata
Ažurirano: 02.10.2016. 13:15h

Sedmi sajam unikata u Tržnom centru „Bazar“ u Bloku V biće otvoren još danas do 20 časova.

Na sajmu koji je počeo juče, zainteresovani građani su mogli vidjeti i kupiti različite unikatne predmete. Izlagači su nudili mala umjetnička djela, među kojim je bilo ručno rađenog nakita, torbi, kao i različitih umjetničkih slika.

Organizatori manifestacije, koja se sedmi put organizuje u TC “Bazar”, saopštili su da je njihov cilj promocija unikatnih predmeta.

Manifestacija je okupila na jednom mjestu profesionalce iz oblasti ručno pravljenih predmeta, i to kako iz Crne Gore tako i iz regiona.

“Izlagači koji se predstavljaju na sajmu ponosni su na višegodišnje iskustvo u izradi unikatnih ručno rađenih predmeta”, istakla je Marija Ćetković iz TC “Bazar”.

Osim što posjetioci mogu uživati u rukotvorinama kreativnih umjetnika, imaju i priliku da čuju njihove savjete, predloge ukoliko žele sami da se bave izradom sličnih predmeta, ali i da se bliže upoznaju sa tehnikama koje koriste izlagači sajma.

Bonus video: