U "Vijestima" čitajte: Funkcionerima DPS-a 630.000

U današnjim "Vijestima" i dodatak "Meso"
0 komentar(a)
Naslovna
Naslovna
Ažurirano: 24.09.2016. 06:19h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

Funkcionerima DPS-a 630.000

Nakon raspisivanja parlamentarnih izbora Vlada Crne Gore je odlučila da privatnim kompanijama, koje se povezuju sa vladajućom partijom, dodijeli 630.000 eura za zapošljavanje 80 novih radnika, više od polovine ukupnih sredstava koja su po tom osnovu podijeljena kao podrška direktnim investicijama, pokazuju dokumenta koja su analizirali Istraživački centar MANS-a i Vijesti.

Ime guvernera do 14. oktobra

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović ispuniće svoju zakonsku obavezu i predložiće parlamentu novog kandidata za guvernera Centralne banke Crne Gore (CBCG) To je juče odgovoreno “Vijestima” iz kabineta predsjednika države na pitanje da li će, shodno članu 50 Zakona o CBCG do 14. oktobra predložiti parlamentu novog kandidata za guvernera vrhovne monetarne institucije.

Pravde nema, a njen život se bliži kraju

Uprkos mišljenju sudskog vještaka i svojoj ranijoj presudi, sudija Osnovnog suda u Rožajama Mirsad Mujević odbio je tužbu za nadoknadu nematerijalne štete porodici Fejzić čije dijete je rođeno sa teškim oštećenjima mozga.

Ubili, zapalili vozilo, pa pješke do Zagoriča?

Nakon što su zapalili automobil u Rogamima, ubica Dalibora Đurića i njegov pomagač najvjerovatnije su pješke prešli preko željezničkog mosta na Morači do Zagoriča i odatle drugim automobilom nastavili bjekstvo.

I na crnogorske gene sam ponosan

Najveća regionalna zvijezda svih vremena Zdravko Čolić, večeras ponovo nastupa u Crnoj Gori.

U današnjim "Vijestima" i dodatak "Meso".

Bonus video: