U "Vijestima" čitajte: Vukica zapošljavala pred oktobarske izbore

U današnjem izdanju pročitajte kolumnu Dragana S. Hajdukovića "Četvrt vijeka obezvređivanja Crne Gore"
1 komentar(a)
naslovna 20.09.
naslovna 20.09.
Ažurirano: 20.09.2016. 05:05h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Vukica zapošljavala pred oktobarske izbore

Upravni odbor Zavoda za zapošljavanje Crne Gore (ZZZ), na čelu sa direktoricom Vukicom Jelić, uoči ulaska kontrolora opozicije u tu instituciju, uveo je nove programe i udvostručio kratkoročna zapošljavanja u izbornoj 2016. godini, pokazuju zvanični podaci koje su analizirali Istraživački centar MANS-a i list “Vijesti”.

  • Ulcinjanin glasa 10km od kuće

Ulcinjanin Amir Resulbegović (58), čija familija vjekovima živi na Pristanu, dobio je nedavno obavještenje od Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) da pravo da glasa, umjesto u kući Sadikovića kao svih ranijih godina, sada ima u Osnovnoj školi u Štoju.

  • Djeca nemaju za hljeb, a kamoli za školovanje

Usvajanje zakona na osnovu kojeg bi svi učenici osnovnih i srednjih škola imali pravo na dječiji dodatak, ukoliko njihovi roditelji nemaju druga primanja, za Softiće bi značilo “makar manje dječije gladi”.

  • Policajac najavio da će me upucati

Kolašinac I. T. podnio je osnovnom državnom tužiocu krivičnu prijavu protiv sugrađanina i službenika Odjeljenja bezbjednosti M. B., zbog “prijetnji, ugrožavanja sigurnosti i bezbjednosti, udruživanja i podstrekivanja na krivično djelo”.

U današnjem izdanju pročitajte kolumnu Dragana S. Hajdukovića "Četvrt vijeka obezvređivanja Crne Gore."

Bonus video: