Vrijeme je za školu

Akcija obuhvata akcijske cijene na četiri seta za početak škole. Setovi su za djevojčice i dječake predškolskog i školskog uzrasta
152 pregleda 1 komentar(a)
vrijeme je za skolu
vrijeme je za skolu
Ažurirano: 12.08.2016. 13:14h

Koliko puta vam se desilo da se vratite sa odmora i zatekne vas haos oko kupovine dječijih torbi i pribora za početak školske godine? Ove godine potrudili smo se da vam obezbijedimo miran i spokojan polazak u školu pozivanjem samo jednog broja telefona. Kako? U akciji dnevnih novina Vijesti od 15.8.2016 godine sakupljajte kupone i ostvarite fenomenalne popuste i obezbijedite svome djetetu početak školske godine kakav se samo poželjeti može.

Sakupite šest kupona koje ćete pronaći u dnevnim novinama Vijesti od 15. - 20.8.2016. a ukoliko neki od kupona propustite, obezbijedjen je džoker koj izlazi u broju 21.8.2016. Požurite i rezervišite set za školu za vaše dijete na vrijeme, pozovite odmah 020 / 404 – 652!

Akcija obuhvata akcijske cijene na četiri seta za početak škole. Setovi su za djevojčice i dječake predškolskog i školskog uzrasta.

Set za djevojčice i dječake za predškolski uzrast koji košta samo 29,99 eur plus troškovi dostave obuhvata: Torbu za predškolski uzrast Paw patrol ili Star Wars dimenzija 41x28x33cm, set za užinu Paw Patrol sa flašicom za vodu u istom brendu, Finding Dorry bojanku, puzzle i bojice, Dizni ili Betmen voštane bojice i Finding Dory pernicu, pečat i drvene bojice.

Set za djevojčice za školski uzrast sadrži koji košta samo 39,99 eur plus troškovi dostave obuhvata: Bubamaru ili prase školsku torbu sa ojačanjima u visokom sjaju dimenzija 69x43x30cm, Diznijev spomenar sa flomasterima, set od 4 gumice Frozen, set od 4 olovke Frozen i pernicu sa setom drvenih olovaka.

Set za dječake za školski uzrast koji košta samo 39,99 eur plus troškovi dostave sadrži: Zelenog dinosaura torbu za školu sa ojačanjima dimenzija 69x43x30cm, set za bojenje od 40 artikala Betmen, Finding Dory set od četiri gumice za brisanje, Supermen set za bojenje od osam flomastera i pernicu za školu sa setom bojica.

Iskoristite ovu fenomenalnu akciju samo uz Vijesti i po promotivnim cijenama obradujte svoje mališane sa njihovim omiljenim junacima iz crtanih filmova i stripova!

Srećan i uspješan polazak u školu uz Vijesti!

Bonus video: