Djelovi više opština biće nekoliko sati bez struje

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati
0 komentar(a)
struja, Foto: Shutterstock
struja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.08.2016. 06:01h

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje, zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Rožajama će brojila biti ugrađivana u ulicama 30. septembar, Maršala Tita, Omladinskoj, Cetinjskoj, Rifata Burdžovića, Karavanskom putu i Industrijskoj zoni.

U Bijelom Polju će brojila biti ugrađivana u Strojtanici i Sutivanu, a u Pljevljima i ulicama Save Kovačevića, kao i na lokacijama Guke i Bogiševac.

U Podgorici će, zbog radova, od devet do 15 sati bez struje biti dio naselja oko TS Zagorič, Rogami, Drezga, Cerovice, Zavala, Liša, Radeća, Markovići, Lopate, Vranjske Njive, Miletine Njive, Radevići, Velje Brdo, Vukovići i Gola strana.

Od deset do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće dio Golubovaca, dio Balabana, Odžino polje, Gošići i Mataguži.

Od devet do 15 sati struju neće imati zgrade Holandske sestre i dvije zgrade iza njih, kao i naselje oko njih u Park šumi Zagorič.

Na području Pljevalja, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Vodno, Naselje Hram, Dolovi, Veliki i Mali Krći.

Na Žabljaku će, od devet do 16 sati, bez struje biti potrošači sa područja Vukodola i Provalije.

U Šavniku će, od devet do 16 sati, bez struje biti potrošači sa područja Bijela, Miloševići, Kruševice, Duži, Dubrovsko, Pošćenje i Komarnica.

Na području Bijelog Polja, od 12 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači sa područja Gubavač, Rasovo, Željeznička Stanica, Lenka, Imako, RP Nedakusi, Vunko kotlara i Vunko pogon.

U Rožajama, od devet do 18 sati, bez struje će ostati RDC Zekova glava.

Bonus video: