Pajović: Hrana u narodnoj kuhinji istog ukusa kao u restoranu Skupštine

„(Onih koji nemaju) je mnogo više nego što bilo ko misli. Bilo u glavnom grad, bilo širom Crne Gore“, kazao je Pajović
97 pregleda 86 komentar(a)
Ažurirano: 03.08.2016. 18:47h

Predsjednik Parlamenta Darko Pajović poručio da je cilj današnje posjete Narodnoj kuhinji želja da uputi poruku solidarnosti sa onima koji nemaju i ne mogu, iako saopštio je nema ingerencije da pomogne rad Narodne kuhinje.

„(Onih koji nemaju) je mnogo više nego što bilo ko misli. Bilo u glavnom grad, bilo širom Crne Gore“, kazao je Pajović.

Pajović je posjetio danas podgoričku Narodnu kuhinju. On je sa saradnicima i predstavnicima Sekretarijata za socijalno staranje ručao u Narodnoj kuhinji nakon što se upoznao sa uslovima u kojima radi taj objekat.

Smatra da država i društvo moraju da povrate solidarnost, jer, prema njegovim riječima, živimo u državi koja je izgrađena na solidarnosti.

„Solidarnost se u posljednjih nekoliko decenija izgubila i ovo danas i vjerujem mnoge druge aktivnosti koje će raditi ne samo Parlament Crne Gore, već vjerujem i Glavni grad i nadležni sekretarijati, trebaju da upute jednu snažnu poruku onima koji nisu krivi što ne mogu i nisu krivi što nemaju“, kazao je Pajović.

Ocijenio je da nema razlike između Narodne kuhinje i skupštinskog restorana.

„Apsolutno nema nikakve razlike kada je u pitanju ukus“, rekao je Pajović.

Odbacio je optužbe da se njegove aktivnosti mogu posmatrati kao zloupotreba službenog položaja u predizborne svrhe.

Pajović je najavio da će sjutra, u svojstvu građanina Narodnoj kuhinji na Koniku donirati dvije gajbe jabuka, a pozvao je i sve građane da na sličan način pokažu solidarnost.

Galerija

Bonus video: