Pomoć za Krivokapiće iz Miločana stigla i iz Herceg Novog

1213 pregleda 0 komentar(a)
Miletić sa malim Radovanom, Foto: Privatna arhiva
Miletić sa malim Radovanom, Foto: Privatna arhiva

Teška životna priča dječaka Radovana Krivokapića koji sa ocem Nikolom živi u nehumanim uslovima u Miločanima kod Brezovika, koja je objavljena na portalu Vijesti, ganula je teniskog trenera Dada Miletića iz Herceg Novog koji je sa sugrađanima prikupio pomoć I odnio u Miločane.

“Pozvao sam našu humanitarku Zoricu Drakulić Vidaković, i dali smo sve od sebe, da malog Radovana i njegovog oca Nikolu obradujemo pred novogodišnje praznike”, kaže Dado. Ističe da su nesebičnu pomoć pružile i Novljanke Lutovac Božana, Radulović Andrina, Vuksanović Marina, Vico Svetlana, Hajrović Danka, Dončić Ivona, Bajčetić Jelena, Vrbica Jasna i naravno Zorica Drakulić Vidaković.

Prikupljeni su hrana, odjeća, obuća, igračke, školski pribor I torta.

Na žiro račun Krivokapića uplaćen je i novac. I Miletićev sin Vladimir spremio je od srca Radovanu poklon paket u kome je bio reket za tenis, loptice, zimske čizme i igračke .

Vladimir i njegov otac Dado posjetili su Krivokapiće, uručili im pomoć, i ostali zatečeni onim što Krivokapići zovu dom : jedna prostorija bez kupatila, goli i vlažni zidovi, izuzetno hladno.

Dado Miletić planira nove posjete i nove podrške Krivokapićima.

Bonus video: