Danas u "Vijestima": Tužba za Limenku unosnija od svih drugih poslova, Slikala golu glumicu, pa dobila ćušku

Pročitajte i kolumnu Bobana Novovića: Borivoje, čarobnjak od poreza
0 komentar(a)
Vijesti 25. jul, Foto: Vijesti
Vijesti 25. jul, Foto: Vijesti
Ažurirano: 25.07.2016. 05:27h

Danas u "Vijestima" između ostalog čitajte:

  • Tužba za Limenku unosnija od svih drugih poslova

Premijerov brat Aco Đukanović je ne radeći ništa, predmetom „Limenka“, profitirao na račun države više nego što je ukupno zaradio u pet prethodnih godina. On je Poreskoj upravi od 2008. do 2012. prijavio profit od 5,9 miliona eura (precizno 5.868.527 eura), dok je presudom Vrhovnog suda na ime izgubljene dobiti prihodovao više od šest miliona.

  • Vlada i dalje krije bitne podatke

Član Borda EPCG u ime opozicije Dejan Mijović (URA) saopštio je juče da opozicija ima 18 primjedbi na predloženi projekat gradnje II faze Termoelektrane Pljevlja, a najznačajniji su problematične studije i nepostojanje svih dokumenata i podatka.

  • Abazović: Uticaj medija iz regiona veći nego 90-tih

Crnogorska medijska scena je “katastrofalna i kontaminirana”, a na nama je u parlamentu da zakonom uredimo tu oblast i pokušamo da je dekontaminiramo, kazao je poslanik Dritan Abazović (URA) “Vijestima”.

  • Uprava ćuti, haos u šumama još traje

Državna revizorska institucija je još prije mjesec dana objavila izvještaj o kontrolnoj reviziji prihoda državnog budžeta od koncesija za šuma, kada su ponovo otkrivene zloupotrebe i privilegovanje koncesionara, a iz Uprave za šume ne odgovaraju da li su raskidali ugovore i da su podnijete prijave protiv službenika koji su činili zloupotrebe.

  • Statis čuva milione vlasnika firme koju je istraživao FBI

Universal capital banka, biznismena Petrosa Statisa, čuva milione vlasnika velike azijske kladionice "IBCBet", koja je u Americi bila osumnjičena za ilegalno klađenje i vezu sa navodnim članom kriminalne organizacije “14K Triad”.

  • Slikala golu glumicu, pa dobila ćušku

Danica Maksimović saslušana je u subotu pred dežurnim sudijom za prekršaje u Ulcinju Ferizom Ćeranićem po prijavi novinarke beogradskog “Kurira” Marije Dejanović koja tvrdi da je poznata glumica napala verbalno a potom i fizički na nudističkoj plaži na Adi.

Pročitajte i kolumnu Bobana Novovića: Borivoje, čarobnjak od poreza

Čitajte "Vijesti"

Bonus video: