Anketa turista: Šta gostima smeta, a šta pozitivno ocjenjuju u Herceg Novom

Prošlogodšnja anketa pokazala je da su gostima koji su ljetovali u Herceg Novom, najviše smetali dileri i preglasna muzika
115 pregleda 5 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 14.07.2016. 13:16h

Turistička organizacija Herceg Novi 53. put sprovodi anketu među turistima koji su za odmor i razonodu odabrali hercegnovsku rivijeru.

Planirano je da se na više od 100 različitih lokacija na području opštine anketiraju gosti i iznesu svoje mišljenje o ukupnoj turističkoj ponudi grada.

Pored pitanja o kvalitetu smještaja, ugostiteljske, trgovačke i kulturne ponude, čistoće grada, ovog ljeta u anketi će biti i pitanja o kvaliteta rada turističkih objekata, sadržaja za zabavu i razonodu, kao i radu turističko-informativnih biroa i relevantnih opštinskih službi.

Pitanja su formirana tako da turisti mogu dati komentare od značaja za ocjenu stepena njihovog zadovoljstva, na osnovu kojih će se dobiti važne smjernice za unaprijeđenje postojeće turističke ponude grada, kao i uslova boravka turista na području opštine.

Prošlogodšnja anketa pokazala je da su gostima koji su ljetovali u Herceg Novom, najviše smetali dileri i preglasna muzika. Žalili su se i na buku zbog građevinskih radova, inače zabranjenih u ovom periodu, a pritužbe su uglavnom stizale iz Kumbora, u kome kompanija „Azmont Investmenst“ ima dozvolu za gradnju i tokom ovog ljeta.

Na spisku primjedbi lani je bilo i nepoštovanje pravilnika o oslobađanju polovine kupališta od plažnog mobilijara, neuređene plaže i rad taksi službi.

Bonus video: