Evo gdje će u petak biti isključenja struje

472 pregleda 0 komentar(a)
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Djelovi više optina biće sjutra nekoliko sati biti bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Danilovgradu će nova brojila dobiti Begovine i Lazine.

U Podgorici će zbog radova na mreži, od osam sati i 30 minuta do deset sati biti dio Doljana i Maslina, kao i dio Dalmatinske ulice, dio ulica Boška Buhe, Obodska i Aca Prijića.

Bez struje će, od deset sati i 30 minuta do 14 sati biti dio Tološa oko Voli-ja (dio ulica SKOJ-a i Vlada Ćetkovića), a od deset do 11 sati dio ulice Milana Raičkovića.

Od osam sati i 30 minuta do 12 sati struje neće imati dio Vranića,a od osam do 15 sati dio ulice Radosava Burića u okolini Kineske ambasade, zgrada ambasade, kao i zgrade na uglu Bulevara Pera Ćetkovića i Veljka Vlahovića.

U Danilovgradu će, od sedam sati i 30 minuta do 17 sati, bez struje biti Kopilje, Radovče, Seoca, Gostilje, Dobri Do, Ruište i Vukotica.

U Nikšiću, od deset do 12 sati, bez struje ostaće dio Kočana (Markovići), a od devet do 14 sati Presjeka i Rokoči.

U Baru će, od osam do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biti Čanj (Markičići), hoteli „Biserna obala“, kaptaža-Čanj, Liše Potok, Mišići, Đurmani, Grabovik, kamenolom - Haj Nehaj, Gornje Zagrađe, Crni Rt, Velji Grad, naselje Kovači u Sutomoru i Bjeliši iza Cerova.

Bez struje će, od deset do 14 sati, biti selo Godinje u Crmnici.

U Ulcinju će, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, povremeno bez struje ostajati Kolomza, Pistula, Gač, repetitor „Možura“, Kodre, Bijela Gora, Bratica, Valdanos, Ulcinjske Krute, Kruče i Salč, a od devet sati do 14 sati i 30 minuta centralni dio Štoja.

Od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Reč, Sutjel, Ćurke, Kodre Dakine, Darza, Zoganje, Briska Gora, Sveti Đorđe, Donji Štoj, Gornji Štoj, Ada Bojana i drobilana – Gač, a od sedam sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta Nova Mahala.

U Tivtu će, od šest sati do šest sati i 30 minuta, bez struje ostati svi korisnici na području od Lepetana do Gradiošnice, dok će od 11 do 15 sati, bez struje povremeno biti Lepetane, Seljanovo, Mažine i Donja Lastva.

U Herceg Novom će, od devet do 12 sati, bez struje ostato dio područja Baterije (Zelenika),a od deset do 14 sati dio naselja Zmijica.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, struje neće imati Dobrakovo, Orahovica i Zaton-Kamine.

U Kolašinu će, od osam do 15 satibez struje biti Lugovi, Raičevine, Lipovo, Migalovica i Lancer.

U Andrijevici će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati dio sela Božići.

U Beranama, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće dio sela Goražde i selo Glavaca, a od devet do 12 sati i 30 minuta selo Buče (zaseok Jugovine).

U Rožajama će, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Hurije, Grahovo, Lovnica, Bubovići, Klanac, Bašča, Grižice, Lučice, Ćosovica, Honsiće, Zloglavlje i Sastanci.

U Plavu će, od osam sati do 14 sat i 30 minuta bez struje biti dio sela Brezojevica, dok će na Žabljaku, od deset do 16 sati, bez struje ostati Uskoci, Palež, Podgora, Nadgora, Kočado, Tepca i Majčina Glavica.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: