Danas u "Vijestima": Vrhovni štedi na pogibiji vojnika, Još po 100.000 eura za funkcionere

Nerealno je da norveška država investira u Institut Dr Simo Milošević u Igalu, a nije lako naći ni privatne investitore u toj zemlji, tvrdi Milorad Bato Đurović, nekadašnji direktor Instituta
0 komentar(a)
Vijesti, 6. jun, Foto: Vijesti
Vijesti, 6. jun, Foto: Vijesti
Ažurirano: 06.06.2016. 05:14h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Vrhovni štedi na pogibiji vojnika

Vrhovni sud Crne Gore zaključio je da majku jednog poginulog vojnika, koji je izgubio život u padu helikoptera na poluostrvu Luštica, više boli pogibija sina, nego majku drugog nesretno poginulog u uvali kod Tivta.

  • Još po 100.000 eura za funkcionere

Raskid koalicije DPS-SDP, pribiližavanje parlamentarnih izbora i otvaranje pitanja povjerenja u izborni proces ponovo je aktelizovalo pitanje partijskog zapošljavanja, ali i rasipanja novca iz državnog budžeta.

  • Ozbiljni neće doći dok je ova vlast

Nerealno je da norveška država investira u Institut Dr Simo Milošević u Igalu, a nije lako naći ni privatne investitore u toj zemlji, tvrdi Milorad Bato Đurović, nekadašnji direktor Instituta.

  • "Informer povrijedio čast Dušku Kneževiću: Pisali o njemu kao o kriminalcu

Tabloid “Informer” povrijedio je čast i ugled crnogorskog biznismena Duška Kneževića. To je prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu, kojom je izdavaču “Informera” (“Insajder tim”) i glavnom i odgovornom uredniku te novine Novaku Uskokoviću naloženo da isplate Kneževiću oko 1.600 eura, zbog pretrpljenih duševnih bolova.

  • Lukačević i Terzić još čekaju na disciplinski

Disciplinski postupak protiv policajaca Sima Lukačevića i Nikole Terzića još nije pokrenut iako je još prije deset dana to tražila Unutrašnja kontrola MUP-a.

  • Hoće da nam otmu četvrtinu đedovine

Država priprema isti scenario za Mrčevo polje, kao i za Buljaricu - strahuju predstavnici grbaljskih sela, okupljeni oko nevladine organizacije “ Jaz - Mrčevo polje”.

Bonus video: