Tivat: Ekipa OŠ “Sutjeska” iz Podgorice pobjednik sportske manifestacije "Žogarije"

Nagrada za fer-plej pripala je ekipi OŠ Drago Milović iz Tivta. Pobjednička ekipa iz Podgorice, plasirala se u super finale ove međunarodne manifestacije, a koje će se održati u septembru u Mađarskoj
58 pregleda 0 komentar(a)
Žogarije, Foto: Siniša Luković
Žogarije, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 19.05.2016. 14:07h

Ekipa Osnovne škole “Sutjeska” iz Podgorice, pobjednik je finala sportsko rekreativne manifestacije "Žogarije", a koje je juče popodne održano na gradskoj rivi Pine u Tivtu.

Drugo mjesto osvojila je OŠ "Braća Labudović" iz Nikšića, a treće OŠ "Kekec" iz Sutomora.

Nagrada za fer-plej pripala je ekipi OŠ Drago Milović iz Tivta. Pobjednička ekipa iz Podgorice, plasirala se u super finale ove međunarodne manifestacije, a koje će se održati u septembru u Mađarskoj.

Učesnike takmičenja i brojne gledaoce okupljene na Pinima, pozdravila je sekretarka za društvene djelatnosti Opštine Tivat Dubravka Nikčević istakavši da se u tom gradu već drugi put za redom, održava nacionalno finale “Žogarija”, manifestacije koja se u našoj državi organizuje već 4 godine.

Inače, iako je lani uloženo preko 2 miliona eura u rekonstrukciju i popločavanje gradske rive novim bijelim kamenim pločama, Opština Tivat je dozvolila organizatorima “Žogarija” da opremu za to takmičenje na Pine donesu velikim i teškim šleperom sa poluprikolicom, čije je pojavljivanje juče u zabranjenoj zoni za vozila na gradskom šetalištu, izazvalo negodovanja i zgražavanje Tivćana.

Bonus video: