Formiran Specijalni policijski tim

"Tužilaštvo i policija će nastaviti sa aktivnostima koje će dovesti do ostvarivanja vidljivih rezultata u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala"
553 pregleda 31 komentar(a)
Milivoje Katnić, Slavko Stojanović, Foto: Savo Prelević
Milivoje Katnić, Slavko Stojanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 17.05.2016. 16:06h

Specijalni policijski tim formiran je s jasnim ciljem, a to je uspješna borba protiv organizovanog kriminala i visoke korupcije, saopštio je vrhovni državni tužilac Ivica Stanković.

On je zajedno sa glavnim specijalni tužiocem Milivojem Katnićem, direktorom Uprave policije Slavkom Stojanovićem, pomoćnikom direktora Uprave policije Milovanom Pavićevićem, i šefom Policijskog odjeljenja Draganom Radonjićem, obišao danas prostorije koje će koristiiti policijski službenici koji su angažovani u ovom Odjeljenju.

Uz čestitke na izboru Stanković je, kako je navedeno u zajedničkom saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova i Vrhovnog državnog tužilaštva, podsjetio da će se članovi Policijskog odjeljenja suočavati sa brojnim opasnim situacijama, zbog prirode posla koji obavljaju, ali da su istovremeno i privilegovani jer pripadaju timu koji čine najbolji od najboljih.

Direktor Uprave policije Slavko Stojanović je, kako je saopšteno, kazao da će Policijsko odjeljenje imati njegovu i podršku menadžmenta MUP-a – Uprave policije na stvaranju svih neophodnih preduslova za uspješan rad Odjeljenja.

Stojanović je uvjeren da će policijski službenici angažovani u ovom Odjeljenju "odgovorno i uspješno obavljati povjerene poslove i zadatke, shodno zakonu i profesionalnoj etici".

"Tužilaštvo i policija će nastaviti sa aktivnostima koje će dovesti do ostvarivanja vidljivih rezultata u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala", zaključuje se u zajedničkom saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova i Vrhovnog državnog tužilaštva.

Bonus video: