Dio Vrela biće bez struje od devet do 15 časova

Zbog radova na trafo-stanicama, kako su naveli iz EPCG, od 9 do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači iz zgrade u Ulici admirala Zmajevića, i na uglu te i Ulice Josipa Broza Tita na Starom aerodromu
0 komentar(a)
Struja, Foto: Zoran Đurić
Struja, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 10.05.2016. 06:15h

Zbog radova danas od 9 do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači iz Kosovske ulice, dijela Igmanske, Vardarske i Španskih boraca na Vrelima ribničkim.

“Od 11 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Beglaci i Goričani u Zeti, a od 9 do 14 sati dio naselja Vladne u Tuzima”, saopšteno je iz Elektroprivrde Crne Gore (EPCG).

Zbog radova na trafo-stanicama, kako su naveli iz EPCG, od 9 do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači iz zgrade u Ulici admirala Zmajevića, i na uglu te i Ulice Josipa Broza Tita na Starom aerodromu.

“U tom terminu bez struje biće i potrošači iz zgrade u Ulici Ivana Milutinovića preko puta Elektrodistribucije, zgrada iza i dječiji vrtić. Od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača u Doljanima”, saopšteno je iz EPCG.

Zbog radova na dalekovodu, u terminu od 9 do 12 sati, naveli su, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača iz Dahne, Dajbaba i Botuna.

Bonus video: