Sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju na Jadranskom sajmu

Na sajmu će biti predstavljeni brodski i vanbrodski motori, gumenjaci, jet-ski, kajaci, kanui, oprema za sportove na vodi i za plaže, plutajući pontoni, servisne usluge, čarter, pomorska agentura, trening, obuka i ukrcaj pomoraca, specijalizovani mediji i vodeni sportovi
50 pregleda 0 komentar(a)
Sajam nautike, Foto: Vuk Lajović
Sajam nautike, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 09.05.2016. 11:32h

Sajamsku sezona na Jadranskom sajmu nastavlja se u srijedu, kada će biti otvoren 34. Nautic show – Sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

“Na samom pragu ljetnje turističke sezone, Sajam nautike je doprinos promociji značajnog, rastućeg segmenta turističke industrije – nautičkog turizma. Manifestacija se, zajedno sa zahtjevima tržišta protokom godina mijenjala, kako u smislu lokacije, tako i strukture, namjene i veličine plovila i prateće nautičke opreme i usluga. Prilagođavajući se tim promjenama, ovogodišnja manifestacija u izlagačkoj ponudi ima plovila različitih namjena – dnevna i vikend plovidba, sport i ribolov, radna i pomoćna plovila od različitih materijala, zanatske i serijske proizvodnje. Mnoga od njih sadrže inovativne tehnologije i moderne, efikasne pogone u kompaktnim dimenzijama. Različitim nivoima opreme su prilagodljiva, a odnosom cijene i kvaliteta pristupačna najširem krugu kupaca, te svojim dimenzijama racionalizuju troškove eksploatacije”, kazao je direktor Jadranskog sajma Rajko Bujković.

Na sajmu će biti predstavljeni brodski i vanbrodski motori, gumenjaci, jet-ski, kajaci, kanui, oprema za sportove na vodi i za plaže, plutajući pontoni, servisne usluge, čarter, pomorska agentura, trening, obuka i ukrcaj pomoraca, specijalizovani mediji i vodeni sportovi. U okviru Sajma će svoje aktivnosti predstaviti kompanije i obrazovne institucije specijalizovane za kadrove u oblasti nautičkog turizma. Svoje prodajne programe na Sajmu predstavlja 17 izlagača, zastupajući ujedno preko 60 poznatih nautičkih brendova.

Bonus video: