EPCG: Osposobljena trafostanica na Cetinju, potrošači ponovo uredno snabdjeveni strujom

"Uskoro će biti urađena nova proba, ali je nezahvalno davati prognoze kada potrošači mogu očekivati uspostavljanje redovnog snabdijevanja električnom energijom, u slučajevima ovako veliki havarijskih problema"
182 pregleda 0 komentar(a)
Cetinje, Njegoševa ulica, Foto: Zoran Đurić
Cetinje, Njegoševa ulica, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 04.05.2016. 17:43h

Ekipe Distribucije su danas oko 18 sati i 15 minuta popravile kvar na trafostanici 35/10 kV Novi Obod na Cetinju, tako da su potrošači ponovo uredno snabdjeveni strujom, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

"Zbog havarije koja se dogodila jutros oko pet sati u trafostanici 35/10 kV Novi Obod na Cetinju, bez napajanja električnom energijom bile su Bajice, Dubovik, Petrov Do, Milijevići, Gnijevi Do, dio predgrađa, Gipos, 4.jul, Obilića poljana, ulica Nikole Lekića, dio Aerodroma, gornji dio Bulevara Crnogorskih junaka, dio Donjeg Kraja, stambeni objekti S 40, Plavenka, Crvenkapa, S 53 i Željezara. Ekipe Sektora za održavanje FC distribucije iz Podgorice i ekipe Regiona 2 su od jutros radile na osposobljavanju trafostanice. Kvar je bio izuzetno komplikovan, a opravku je pratio niz nepredviđenih okolnosti koje su usporavale započeti posao. Izvinjavamo se potrošačima zbog neugodnosti koju su imali usljed problema u napajanju električnom energijom", navodi se u saopštenju EPCG.

Bonus video: